miercuri, 5 noiembrie 2014

Muzica produce bani. Este o industrie vasta, care te rasplateste pa masura investitiei. Si la noi exista cazuri concrete ale celor care castiga suficient de bine pentru a se lasa chiar de muzica si a trai linistiti. Topul Forbes pentru anul 2014 vizand lumea muzicala aduce un clasament poate nu prea surprinzator.

Care sunt cele mai bogate vedete din muzica? Locul intai este ocupat de Beyonce. 115 milioane de dolari se pare ca este castigul ei estimat. Si pentru amrea parte a anului luata in considerare pentru stabilirea clasamentului se pare ca frumoasa cantareata nu a stat deloc pe acasa. A sustinut nu mai putin de 95 de concerte. Fata de anul trecut cand era ocupanta locului 3 acum Beyonce a ajuns fruntasa.

Surclasata de Beyonce Taylor Swift insa nu s-a lasat mai prejos. De la locul intai anul trecul a ajuns acum pe 2, cu un venit estimat la 64 de milioane de dolari facuti numai din muzica. Cu ale sale putin peste 50 de milioane, evident tot de dolari, vine pe pozitia 3 nimeni alta decat Pink.

Ordinea clasamentului continua cu Rihanna, 48 de milioane de dolari, Katy Pery cu ale sale 40 si se continua cu alte nume mari. Jennifer Lopez a urcat o pozitie la mustata fata de Miley Cyrus spre exemplu., cu 37 de milioane. Topul 10 al celor de la Forbes se incheie cu Britney Spears care se pare ca inca se mentine bine in aceasta industrie si dispune de 20 de milioane de dolari.

Cu toate acestea, cei care realizeaza acest top au luat in considerare doar veniturile in decurs de un an, din iunie 2013 si pana in iunie 2014, inainte ca vedetele sa plateasca si taxe si impozite pe acei bani. In orice caz, fie ei reali sau numai pe hartie, concret, vedetele muzicale fac bani grei din meseria si talentul lor.


Tagged: , , ,

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Voi ce credeti despre asta ?