miercuri, 13 mai 2015

Gabriel Cotabita un cantaret roman de muzica usoara si pop-rock, prezentator, producator muzical si de televiziune. Acestuia i se decerneaza Diploma de Onoare a Ministerului Culturii si Cultelor in cadrul Galei muzicale „O zi printre stele”,  in mai 2002. In 2003 prezinta festivalul international Callatis. Cotabita detine unul din cele mai puternice Fan-cluburi din tara care a fost infiintat la Bucuresti in anul 1991.

Gabriel Cotabita a ajuns de urgenta la spitalul Floreasca din Capitala, dupa ce a suferit un stop cardio-respirator in timp ce se antrena la sala de forta. Acesta a fost resuscitat minute in sir de un echipaj SMURD, iar acum se afla in coma indusa. Medicii i-au facut cantaretului o coronografie, iar rezultatul a fost unul destul de bun: Cotabita nu are cheaguri de sange pe inima. De asemeni, artistului i s-au facut insa examene neurologice, iar rezultatele nu au fost foarte bune.
Potrivit unor surse din anturajul lui Gabriel Cotabita, starea de sanatate a cantarettului a fost reevaluata de o comisie medicala pluridisciplinara, care a propus sa fie facuta o investigatie RMN cerebrala, in conditiile in care exista suspiciuni ca ar putea exista leziuni cerebrale.

Medicii de la Spitalul Floreasca au anuntat, luni, in jurul orei 16:00, ca artistul Gabriel Cotabita este in continuare in stare grava, dar stabila. El este internat in Sectia de Terapie Intensiva,  fiind in status post stop cardio-respirator resuscitat.

Familia lui Gabriel Cotabia, in special fiicele lui, au luat decizia ca nimeni din personalul care se ocupa de starea artistului sa nu divulge informatii presei despre evolutia tatalui lor. De asemenea, fetele cantaretului nici nu doresc sa comunice cu reprezentantii mass-media.

Mai multe nume cunoscute din Romania si-au aratat suportul fasa de Gabriel Cotabita, care este inca in coma la Spitalul Floreasca, dupa ce acesta a fost gasit inconstient intr-un hotel din Capitala. Printre acestia se numara Antonia, Dan Negru si Mircea Badea care au tinut sa-l aprecieze pe artist si sa ii doreasca o revenire rapida.



Tagged: , , ,

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Voi ce credeti despre asta ?