miercuri, 3 iunie 2015

Drogurile nu sunt chiar asa bune, serios! Insa calea pe care cei de la Hollywood o aleg pentru a descrie efectele acestora asupra oamenilor este de tot rasul. Aproape ca si cum oamenii din conducere nu ar fi incercat niciodata droguri, acestia, vezi-doamne, ar fi luat sfaturi de la alte persoane, care chiar s-au confruntat cu asa ceva. Ceea ce a iesit este de-a dreptul amuzant iar de aceea, ne dorim sa aducem un tribut acestor scene in care apare consumul de droguri.

Celebrul film Hangover descrie povestea unor tineri care trebuie sa desluseasca ce au facut cu o noapte inainte, dupa ce in bauturile lor a fost adaugata salvie. Efectul salviei dureaza aproximativ opt minute, si de rareori acesta poate dura pana la 15 minute, asa ca este putin cam greu de crezut ca efectul acesteia ar dura o noapte intreaga. Pentru ca salvia sa aiba un efect impresionant asupra cuiva, este nevoie de aproape o lingura de salvie aruncata in bautura.

In episodul ”Under my skin” al celebrului serial House M. D. , House renunta la Vicodin si fuge la Cuddy pentru a-l ajuta pe acesta sa treaca cu usurinta asupra simptomelor. Din fericire pentru Cuddy, sevrajul dureaza o singura noapte, nu cateva saptamani sau luni in care cineva isi poate reveni la normal dupa o dependenta.

Nici cei de la celebrul serial South Park nu ne fac de ras. In episodul ”Major Boobage”, cateva personaje ale serialului inhaleaza urina de pisica, iar in urma acestui lucru, personajele experimenteaza senzatii tari si halucinatii intr-o lume a sanilor. Din pacate, pentru cei care consuma stupefiante in mod regulat, nicio substanta din urina pisicilor nu poate induce astfel de halucinatii.


In fiecare scena in care exista consum de heroina, personajelor din Requiem for a Dream li se dilata pupilele ochilor. De fapt si de drept, heroina are exact opusul acestui lucru- pupilele se micsoreaza in cauzul in care cineva consuma heroina.

Tagged: , ,

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Voi ce credeti despre asta ?