miercuri, 10 iunie 2015

Sa cauti o pereche de casti sport e ca si cum ai cauta sala de sport perfecta. Totul tine de accesibilitate, costuri, servicii speciale si calitatea echipamentului. Aceste lucruri nu le vei putea obtine de la o pereche de casti obisnuite, iar din acest motiv probabil ai nevoie de ceva care sa iti dubleze nevoile tale si care sa iti ofere un plus de "turbo" atunci cand faci activitate fizica.

Studiile recente au demonstrat ca muzica ne motiveaza foarte mult atunci cand facem sport, crescandu-ne performanta si productivitatea cu aproape 15%. De aceea ai nevoie de cele mai bune casti, pentru ca nimic nu e mai nasol decat o pereche de casti cu care te lupti sa le gasesti o pozitie buna, iar firele sa nu te impiedice cu nimic. Acum, tine cont de anumiti factori atunci cand vrei sa iti cumperi o pereche de casti. In primul rand trebuie sa tii cont de preferintele personale: Esti o persoana in-ear sau over-ear? O casca Bluetooth fara cablu? Si nici nu poti uita de pret, nu-i asa? Numai gandindu-te la aceste lucruri deja iti vine sa faci miscare.

 Skullcandy Earbuds- Skullcandy si-a intensificat eforturile audio in ultimii ani. Aceste casti colorate sunt o optiune perfecta pentru cei care iubesc bass-ul, avand si un buget echilibrat- 29.99 dolari pe Amazon.com
Soul Combat+ Headphones- Sigur, o pereche de casti over-ear inseamna o greutate in plus la antrenament, dar acest lucru e o nimica toata pentru cei care ridica greutati aproape imposibile. Daca banii nu sunt o problema in cazul tau, si ai vrea sa te antrenezi pntru un maraton urias, iti poti lua aceste casti cu 199.99 dolari de pe Amazon.com


Polk Audio UltraFit 3000 Headphones- se potrivesc perfect pentru exercitiile de aerobica. Aceasta casca este rezistenta la umiditate si nu sare din ureche atunci cand transpiri. Este perfect atunci cand vrei sa faci sarituri sau kangoojumps.
Reacții:

Tagged: , ,

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Voi ce credeti despre asta ?