vineri, 10 iulie 2015

Ariana Grande este unul dintre cei mai de succes artisti ai momentului. Dupa ce a devenit faimoasa pe canalul Disney datorita unor productii precum “Victorious” (2010 – 2013) si “Sam & Cat” (2013 – 2014), si-a inceput o cariera muzicala in anul 2013, cand a lansat albumul de debut “Yours Truly”. Acesta a fost primit cu recenzii pozitive din partea criticilor, vocea fiindu-i comparata cu cea a cantaretei Mariah Carey, iar succesul nu s-a lasat asteptam: Grande a devenit doar a 15-a artista din istoria clasamentului “Billboard” care a debutat pe locul intai cu albumul de debut, si cea mai recenta, dupa Kesha in 2010. Albumul “My Everything” s-a bucurat de un succes si mai mare, clasandu-se in top trei in mai multe tari, inclusiv Australia, Canada, Irlanda, Japonia, Noua Zeelanda, Regatul Unit, Spania si Statele Unite. Extrasele pe single “Problem”, “Break Free”, “Bang Bang” si “Love Me Harder” s-au bucurat de un succes comercial foarte mare, dominand radiourile in 2014.

In ciuda succesului critic si comercial, imaginea sa nu s-a bucurat intotdeauna de aceeasi apreciere. Zvonurile conform carora cantareata ar face pe diva pe platourile de filmare si in studioul de filmari o urmaresc de ceva; de asemenea, imaginea sa usor sexualizata a fost criticata, mai ales tinand cont de faptul ca majoritatea fanilor ei sunt copii si adolescenti.

Printre zvonurile care i-au afectat imaginea se numara cel conform caruia nu doreste sa fie filmata sau fotografiata decat din partea stanga, deoarece pe acel obraz are o gropita. Fosta prezentatoare a emisiunii “Fashion Police” a povestit chiar cum Ariana Grande a impins-o inaintea unui interviu in cealalta parte a camerei. O alta poveste sustine ca dupa un interviu la un post de radio, dupa ce a parasit incaparea si a salutat fanii, cantareata ar fi declarat “Sper sa moara toti!”.

In prezent, mica diva se confrunta cu o noua problema, de aceasta data fiind si filmata. Aflandu-se la o gogoserie, aceasta a fost surprinza de camerele de supraveghere spunand “Urasca americanii! Urasc America!”, pentru ca apoi sa linga pe ascuns niste gogosi care se aflau pe o tava, desi apoi nu le-a cumparat. Acest scandal i-ar putea strica imaginea mai mult ca oricare altul, deoarece, de aceasta data exista dovezi.

Tagged: , , ,

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Voi ce credeti despre asta ?