marți, 7 iulie 2015

Rihanna a lansat pe doi iulie videoclipul pentru cel de-al doilea extras pe single, “Bitch Better Have My Money”, de pe noul ei album de studio, care inca nu are un titlu oficial. Videoclipul se remarca prin violenta excesiva, cantareata torturand o femeie si ucigand un barbat in cele din urma.

Solista este cunoscuta pentru controversele sale. In videoclipul pentru “Unfaithul” (2006) a jucat rolul unei femei care isi insala iubitul, “Disturbia” (2008) a fost asemuit unui film horror, in “Russian Rulette” (2008) joaca ruleta ruseasca cu iubitul ei, “Rude Boy” (2010) si “S&M” (2011) au fost criticate pentru conotatiile sexuale mult prea evidente, “You Da One” (2011) si “Pour It Up” (2013) pentru vulgaritatea gesturilor, “We Found Love” (2011) pentru prezentarea unei relatii abuzive si a consumului de droguri, iar “Man Down” (2011) pentru violenta excesiva.

Toate acestea palesc in comparatie cu noua ei lansare, insa. Construit ca un film thriller, clipul, regizat de cantareata in colaborare cu MegaForce, are mai mult de sapte minute, prezentantand-o pe artista rapind o femeie bogata dintr-un apartament si aruncand-o in portbagajul unei masini. Rihanna este prezentata apoi cu inca doua acolite chinuind-o pe femeie si drogand-o in calatoria lor prin desert, intr-o motel si intr-un depozit. La un moment dat realizam ca femeia se afla intr-o relatie cu un barbat, contabilul, despre care aflam ca este “the bitch” despre care Rihanna canta de fapt. Barbatul este si el torturat, iar ultima secventa a clipului o arata pe muziciana intr-un cufar mare plin cu bani, aceasta, goala si acoperita de sange, aprinzandu-si o tigara.

Potrivit unor surse, piesa a fost scrisa despre fostul contabil al Rihannei, care i-ar fi furat sume impresionante de bani, aducand-o aproape de faliment pe solista originara din Barbados.

Rolul contabilului este jucat de Mads Mikkelsen, cunoscut pentru rolul din “Hannibal”. De asemenea, Eric Roberts joaca rolul unui politist, acesta aparand des in videoclipuri pentru artisti ca Akon, Mariah Carey si The Killers.

Tagged: , , ,

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Voi ce credeti despre asta ?