marți, 20 octombrie 2015

Ne place muzica, nu avem ce zice, insa nu toate genurile de muzica sunt la fel si nici toti oamenii care aleg sa faca asta sunt la fel. De aceea, este important sa stii sa diferentiezi genurile de muzica si sa le acorzi cate o nota personala, in parte. Desi, muzica este diferita si se aude diferit pentru fiecare dintrre noi, trebuie stiut faptul ca cei care studiaza acesta arta, sunt mult mai de succes sau vor fi mult mai de succes in viitorul apropiat.

Nu numai ca talentul naste genii, si pregatirea o face. A studia anumite cursuri sau o facultate de profil muzical, ai toate sansele ca viitorul tau sa fie mai roz. Fie ca este vorba despre a canta doar cu vocea, fie ca este vorba despre a compune muzica de a canta la un anumit instument, muzica ne face pe toti sa tresarim si ne ajuta in redarea unei stari de spririt mai bune.
Cum sunt, asadar, persoanele care au o atractie catre muzica?

Sunt mult mai creative. Studiile demonstreaza faptul ca multi politicieni de succes, oameni de afaceri si multi alti oameni au fost pregatiti inca de mici in domeniul muzicii si au studiat anumite instrumente si tehnici. Ce conteaza cu adevarat este ca acesti oameni isi valorizeaza educatia muzicala si se transforma in oameni ceva mai cre
ativi.

Poate ca nu stiai asta sau poate ca ti se pare ciudat, insa creierele celor cu muzica in sange se dezvolta in mod diferit. A canta la un anumit instrument tinde sa aiba mai mule efecte benefice pentru creierul tau, efecte care sunt mai ales vizibile la copiii mici. Cei care incep de la o varsta mai mica sa cante sau sa se educe pe un anumit segment muzical, au sanse mai mari sa se dezvolte mai repede si sa cunoasca mult mai multe lucruri despre viata.
Reacții:

Tagged: , , , ,

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Voi ce credeti despre asta ?