luni, 5 octombrie 2015Celebrul actor Will Smith se intoarce cu toate fortele in lumea muzica. Au trecut 10 ani de cand activa si in aceasta lume insa promite revenire de zile mari. Single-ul sau numit "Fiesta" a fost recent lansat. Piesa originala este de la Bomba Estero. In versiunea moderna gandita de actor remixul este mai atragator. Interventiile lui Will Smith pe durata piesei sunt ritmuri rap.

Canta in engleza si nu numai 


Pentru a fi cat mai interesanta aceasta noua aparitie, Will Smith canta in engleza si in spaniola. Si asta nu este tot. Probabil a gandit mult si bine aceasta revenire a sa si invata de la cei mai buni. A tot spus despre asta si a afirmat ca incepe o colaborare cu nimeni altul decat starul rap Drake. Din aceeasi lista de colaborari, actorul a precizat de asemenea ca are cateva piese inregistrate cu Kanye West.

Istoria sa in muzica a fost probabil avantul. Will Smith a facut parte din grupul DJ Jazzy Jeff & The Fresh Prince cu care a lansat 5 albume. Alte 4 le-a lansat fiind un artist solo. Cele 4 premii Grammy stau marturie a faptului ca a fost foarte apreciat. Insa pauza din 2005 i-a facut pe fani sa creada ca nu mai sunt sanse ca vestitul actor sa se reintoarca la pasiunea sa, muzica. Ultimul sau album "Lost and Found" se pare ca nu este totusi si ultimul din cariera.

Piesa "Fiesta" suna foarte bine si ar putea fi un soi de ghid la reactia publicului cu privire la aceasta revenire oarecum surprinzatoare. Are ritm si este comerciala si va fi cel mai probabil un succes. Ramane de vazut insa in ce masura se va preta la asteptarile marelui actor cat sa continue.


Reacții:

Tagged: , , , ,

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Voi ce credeti despre asta ?