miercuri, 25 noiembrie 2015

Daca ai crezut ca ai terminat de plans pe urma piesei dramatice "Hello" recent lansata pe posturile de muzica si la radiouri a lui Adele, stai asa pentru ca urmeaza alte piese de pe noul sau album care vor face la fel de multe ravagii ca si aceasta. Dar mai bine sa vedem cum anume ne va influenta fiecare cantec nou al lui Adele si cum vor reactiona la acesta.

Iubita interpreta trece inainte si lanseaza mult asteptatul album 25. De vreme ce nu este la fel de celebru ca lbumul 21, fiecare cantec are totusi un potential care sa te poata transpune intr-o mare de emotie. Fiecare dintre cele 11 noi trackuri sunt la fel de uimitoare ca si Hello.

  1. Hello este o piesa perfecta pentru atunci cand il ataci surprinzator pe fostul tau iubit pe strada, in cadrul unui dans interpretativ foarte dramatic. 
  2. Piesa Send My Love (to your New Lover) este perfecta pentru a-ti etala cele mai frumoase si de podium miscari pe strazi de parca nu ai mai avea nici o alta grija pe lume. 
  3. I Miss You  este o piesa perfecta pentru atunci cand stai dramatic in ploaie fara umbrela fara nici un motiv anume, decat acela ca doar cu asta te poti comfrunta in momentul de fata. 
  4. When We Were Young este un cantec al lui Adele care este minunat pentru atunci cand ai baut prea multe pahare de vin si ii scrii celui de care esti indragostita o adevarata poezie despre felul in care ochii lui iti amintesc de marea albastra. 
  5. Remedy se potriveste super pentru atunci cand alergi in mod maiestuos pe o pajiste inspre cel pe care il iubesti cel mai mult pe lume. 
  6. Water Under the Bridge este un cantec perfect pentru atunci cand te superi si plangi fara a fi nevoie ca localul tau favorit s-a inchis (eventual din cauza faptului ca nu are asigurare in caz de incendiu).
  7. River Lea este o piesa minunata pentru atunci cand esti in dus si canti atat de tare incat pana si vecinii tai se vor plange de zgomot. 
  8. Love in the Dark este o interpretare superba a lui Adele, perfecta pentru cantatul la vioara la bordul unei nave care se scufunda pentru ca viata este probabil fara sens iar ceea ce aduce cu sine acest cantec este prea adevarat.

Reacții:

Tagged: , , ,

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Voi ce credeti despre asta ?